12 Temmuz 2011 Salı

İTO'dan Portekiz'deki iş fırsatları semineri

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 24 Mayıs'ta Portekiz'in Atlantik Okyanusu'ndaki adası Madeira'daki iş fırsatlarını ve yatırım teşviklerini tanıtıcı bir seminere ev sahipliği yapacak.

Portekiz Yatırım ve Dış Ticaret Ajansı tarafından düzenlenecek seminere; Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Luisa Bastos de Almeida, Madeira Uluslararası İş Merkezi Başkanı Francisco Costa, İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dursun Topçu ile DEİK/Türk-Portekiz İş Konseyi Başkanı Fahri Gökyayla'nın yanı sıra Portekizli uzman, danışman ve işadamları katılacak.


Seminerde e-ticaretten turizme, yatçılıktan nakliyeye kadar çok sayıda sektörde işadamlarına sunulan imkanlar ve teşvikler tanıtılacak.

İstanbul Ticaret Odası'nda 10.00-13.00 saatleri arasında düzenlenecek seminer 6. kat Fuaye Salonu'nda yapılacak.
http://www.samanyoluhaber.com/s_558387_itodan-portekizdeki-is-firsatlari-semineri.html

1 yorum:

  1. Le_Meridian finansman hizmetinin marihuana çiftlik projemi finanse etmem için bana nasıl 2,000,000,00 USD tutarında kredi verdiğine dair bir tanıklık paylaşmak istiyorum, çok minnettarım ve bu yasal fon şirketini işini büyütmek isteyen birisiyle paylaşmaya söz verdim Project.the şirket İngiltere / ABD fon şirketidir. Finans desteği isteyen herkes, lfdsloans@outlook.com adresinden veya lfdsloans@lemeridianfds.com adresinden onlarla iletişim kurmalıdır.

    YanıtlaSil