3 Mayıs 2011 Salı

Collezione Açık Pozisyonlar İçin İş Başvurusu

Collezione iş başvurusu, daha çok tekstil sektöründe çalışmak isteyen kişileri ilgilendirmektedir. Collezione, 1987 yılında Bakırköy’de açtığı ilk mağaza ile faaliyetine başlamıştır. Kurulduğu ilk günden beri hizmetlerine büyüyerek devam eden Collezione, sektörünün öncü firmaları arasındadır.

Collezione, müşterilerine en uygun fiyatla kaliteli hizmet ve kaliteli ürün sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Collezione, sektörünün lideri olmayı ve müşterilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflemektedir.

Collezione insan kaynakları personellerini seçerken özen göstermektedir. Bünyesine en uygun personelleri seçmeye önem vermektedir. Kadrosuna katacağı personelde bazı kriterler aramaktadır. Bu kriterler; çalışkan, sorumluluğunu bilen, takım çalışmasına yatkın, eğitimli, kariyer hedefleri olan, firmanın kalitesine uygun, güleryüzlü, disiplinli, gelişime ve öğrenmeye açık olmalarıdır.

Eğer sizde sektörünün lider firmalarından birinde çalışmak istiyorsanız, kariyer hedeflerinize Collezione’ da ulaşmak istiyorsanız, firmanın resmi websitesini ziyaret ederek açık pozisyonları inceleyebilir ve başvurularınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Adres: Demirkapı Mahallesi İnönü Caddesi No:48 34214 Mahmutbey/İstanbul
Tel: 0212 447 12 12
Fax: 0212 447 02 96
E-Mail: info@collezione.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder